Sivut

Hae tästä blogista

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Jahva Boisin lauantai

Team Jahva Bois oli Raahen edustalla kippari Markon, tamperelaisen jäsenen Timin ja hänen kaverinsa Ollarin kassa. Nahkiaisen lähistöltä penkan reunalta klo 13 aikoihin nappasi takilassa 25 jalkaan 15 metrin vaparilla viritettyyn Tiuraan 8,3 kg lohi. Tiura oli väriltään valkoinen-pinkki-sininen, jossa mustat pisteet. Käsittääkseni sama, jolla Matti Kuusiniemi sai oman lohensa.

Samalla reissulla kuului vielä hurjempia, kun Karjalaisen Teijo vetäisi (toistaiseksi) tämän kesän pohjat 16,1 kg:n lohella.

1 kommentti:

 1. Moi
  juu oli ikimuistoinen reissu...Takilasta lähti Tiuran popcorniin köllykkä kohti Ruotsia...kaveri pumppasi 55minuuttia veijatriä ylös. Vavat kun on lepsuja Abu:n Seven sarjan rimpuloita...kelakin sattui olemaan 6000-sarjalainen..onnellisesti kala kyytiin ja huudot Vaasaan saakka ja uusi veto päälle. Juuri ennen Karjula iski samaan peltiin samasta takilasta sdellanen mörkö, että vei lähes kaikki siimat ja sitten peukaloa...ei kestänyt siima painetta, solusta naps. Iso oli, koska ei kertaakaan edes hidastanut...( niin ja oli tuplatärppi, kun hilasin talvikon kyytiin samalla kertaa kun Matti piteli mörköä). Huomenna merelle jos tyyntyy kuten lupaa...
  Ps. Jarmo laittoi messua että 11kg:n lohi veneessä ja samanmoisen karkuutus...niitä on siellä )).
  -Teijo

  ps VHF:ää ei ole mutta p. 0400581703

  VastaaPoista