Sivut

Hae tästä blogista

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Lohta on alkanut tulemaan

Sippalan Jarmo laittoi viestiä perjantaina 08.06.2012, että on saanut nousulohen. Jarmo kertoo, että he saivat 8,0 kg naaraslohen Klupulta länteen n. 5 km. Samalla alueella oli yksi metrin mittainen talvikko käynyt veneessä. Veden lämpötila oli vaihdellut 6,8-7,2 asteen välillä. Nahkiaisen suunnalla oli vesi ollut liian kylmää.

Sunnuntaina 10.06.2012 Jarmo laittoi tekstaria, että heillä on kympin lohi kyydissä. Puhelussa Jarmo kertoi, että he olivat hieman ulompana kuin tuon aiemman kalan saadessaan, noin Karjulasta etelään, mutta Klupun tasolla. Tarkempia speksejä myöhemmin.

Siikajoen suunnalta Markku Tyybäkinoja ilmoitteli, että Makkaran urasta on tullut talvikoita useampia. Lisäksi Nimim. Olli laittoi tälle palstalle kommenttia omasta saaliistaan.

Hienosti on tietoa tullut, jatketaan samaan malliin. Lisäksi, mikäli olet tämän alueen lohenuistelija ja haluat alkaa päivittämään saalistietoja/reissuja/tapahtumia tänne, niin ota yhteyttä sähköpostiin, niin laitetaan se mahdolliseksi. Tehdään porukalla tästä sellainen sivusto, josta kaikki voivat nähdä, mistä/miten/milloin lohta voi Raahen ja Siikajoen edustalta saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti