Sivut

Hae tästä blogista

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Perjantaina 15.06.2012

Perjantaina olisi tarkoitus startata päivällä uistelemaan Raahen edustalle. Ja jos oikein hyvin käy, on uisteluviikonloppu edessä. Jos viikolla ei kummempia tapahdu, niin suunta on luultavasti tuo Klupujen suunta, josta Jarmo oli noita lohia saanut. Siitä sitten katsellaan, että alkaako kaloja löytyä. Miehistö on vielä vähän avoin, mutta katsellaan. Toivottavasti muitakin on tulossa vesille.

Lohi 585 HT on veneenä ja vhf-kutsuun Jahva Bois vastataan. Puhelinnumeroni on ainakin kalamiesiltaan osallistuneilla ja s-postiin sen voin vaikka laittaa halutessaan.

5 kommenttia:

 1. Taidamme mekin pikkuhiljaa hivuttautua etelälle päin makkaran urasta, 9 talvikkoa ja yks karkuutus saldona tälle keväälle. Nousu kalat hakusessa ainakin Tauvon edustalla. Meitä voi huudella VHF kanavalla F2 kutsuun LUIKKU vastaillaan jos kuullaan. T:Markku Tyybäkinoja

  VastaaPoista
 2. Voisko saada koordinaatteja tuonne "klupulle" jos itsekin sinne suunnistaisi perjantaina. Mistä kannattaisi vene laskea vesille?

  T. Mikko Kuotesaho

  VastaaPoista
 3. Retkikartasta äkkiä katsoin, ja tuollaiset löysin:
  Pohjanklupu: lat 64 71 342. lon 24 25 963

  Näyttää siis siltä, että siellä on enemmänkin porukkaa tulossa, joten siellä missä on veneitä, voi olla tapahtumia. Ollaan yhteyksissä...

  VastaaPoista
 4. No niin tuli osia koneeseen ja tulille...viikonloppuna vedolle jos vain kelit antaa myöten. Tauvosta venettä vesille ja länttä kohti.
  -Teijo Karjalainen

  VastaaPoista
 5. Tulipa käytyä jo eilen ( 14.6 )...7 tuntia vetoa Tauvon edessä...ei tärppejä, loisto keli ja vesi +13.2-13.7 astetta. Yksi vene bongattiin , jolla suuntana Karjulan eteläpuoli. Lisäksi 4 rajamiestä Tauvon rannassa kuulemma tarkastavat rysäkalastajien saaliit, hieno että valvontaakin on.
  -Teijo K

  VastaaPoista